SREMSKÝ ČEVAB V KASTROLE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 400 g vepřového plecka, 400 g skopového plecka, 3 lžíce sádla nebo oleje, 8 menších cibulí, 8 paprik, 5 stroužků česneku, svazek petrželky, 2lžičky sladké mleté papriky, sůl, 1 lžička mletého bílého pepře, špetka pálivé mleté papriky. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kousky, cibulí na kolečka, papriky na nudličky, česnek nasekáme, omytou petrželku drobně nakrájíme, všechno osolíme, opepříme, opaprikujeme, promícháme a necháme 2 hodiny přikryté stát. Pak směs nasypeme do kastrolu na rozehřátý tuk a za občasného podlévání dusíme pomalu doměkka. Podáváme s chlebem nebo se zvlášť uvařenými brambory.

SREMSKÝ ČEVAB V KASTROLE. SREMSKÝ ČEVAB V KASTROLE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1345 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz